Workshop 'Natuurwet van tegendelen en harmonie'

5 januari 2022

Workshop voor kinderen van 4-8 jaar, door Ankie Hettema-Pieterse

Dag en nacht, hoog en laag, binnen en buiten, boos en blij… hou het maar bij! Het leven hupt van het één naar het ander - twee horen bij elkaar. Wat wisselt in jou? Wat maakt je licht, wat zwaar? Wat kan klein zijn en wat groot? Ontdek hoe tegenstellingen werken, kijk, zoek, luister en doe! 

Ankie Hettema's eerdere workshop in de Embassy of the Free Mind, 'De zeven hermetische principes' maakte zoveel enthousiasme los bij de kinderen dat we er graag een vervolg aan geven. In deze workshop onderzoekt Ankie Hettema samen met de kinderen de werking van tegenstellingen buiten in de natuur en binnen in onszelf, met behulp van verhalen, proefjes, afbeeldingen in de Embassy of the Free Mind en veel creativiteit! 

Over Ankie Hettema
Ankie Hettema is auteur van het boek Hemel en aarde in de wereld van het kind. Vanuit de gedachte dat je de samenleving en de wereld alleen werkelijk vernieuwend kunt vormgeven als je aan de basis begint - bij het kind - beschrijft ze hierin zeven levensprincipes. Ook in haar eigen onderwijspraktijk nam ze kinderen jarenlang mee in de wijsheid van Hermes, want: 'Kinderen die hun oorsprong kennen, hebben een voorsprong in het leven.'

Het ticket is geldig voor één kind plus één begeleider. Terwijl de kinderen de workshop doen, kun je het museum bekijken of van onze tuin genieten.

Datum : Woensdag 5 januari 2022
Tijd : 11.00-12.30 uur, inclusief pauze
Tickets : € 10,-
Taal : Nederlands

Het maximaal aantal deelnemers is 10 (exclusief begeleiders). Mocht de workshop uitverkocht zijn, stuur dan een e-mail naar info@efm.amsterdam. Bij voldoende belangstelling organiseren we een tweede workshop.

Adres
Huis met de Hoofden
Keizersgracht 123
1015 CJ  Amsterdam

Contact uitgeverij

Postadres
Bakenessergracht 5
2011 JS  Haarlem 

Bezoekadres
Bakenessergracht 1
2011 JS  Haarlem

Contact auteur

Ankie Hettema-Pieterse
info@kindenkosmos.nl

Voor o.a. lezingen, interviews of te boeken als gastspreker op uw (online) evenement.

Praktisch

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Delen

© 2021 Ankie Hettema-Pieterse
Webdesign Hugodenouden.nl